>4zr33n;
A
B
O
U
T

M
E
H
E
L
L
O

M
E

H
I
S
T
O
R
Y




H
O
M
E

dunia aku bukan dunia awak
20 March 2012 | 8:14 PM | add a comment | 0 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
ha percampuran bahasa akibat percantuman budaya. haa ape tu? entah aku taktau. HAHA. tadi aku blogwalking, tp xlah mninggalkan jejak.takpe nt aku jalan2 lg okay. haa  nk ckp, best lah coooo cuweet dia wat blog khas utk dia with her boyfriend. cuweet gile doe. kalau aku jd boyfriend dia memg aku guling2 atas jalan tar biar calar2 muke darah2. sbb terharu gile nak mati punye trharu. ahhh ape merepek? 

sebenarnya aku nk tnjuk desktop background aku gambar nie :

klik untuk tumbesaran gambarajah diatas T__T

scary sgt ke aku? dorang kata aku scary. haa pd aku biasa je. aku suke,ape ade hal? HAHA. roomate aku yg lg sorg nie ckp, aku hidup dgn dunia aku sndiri. kalau aku makan, minum coolblog, makan aiskrim tengah jalan, aku tak tgk org lain. aku sibok dgn ape yg aku mkn. n aku jalan pun aku x hirau lelaki handsome lalu sblah smpai kwn aku ckp 'handsomenye mamat tu' then aku toleh, aku pn ckp 'handsomenyeeee' dgn muke blushing merah delima bak kata Allahyarham P. Ramlee. T___T


aku penah turun tangga smbil tunduk n tutup muke sikt, sbb lelaki2 sdg menaiki tgga tersebut dan dorg tgk aku mcm aku perogol yg bru keluar mahkamah. haihhhh, aku memang mcni kowt. kne berubah? aku tak ganggu org kowt. bukan aku lalu sebelah dorg aku sepak dorang? HAHA. aku sihat n normal lg. :)




oklah. nanti post lain. p/s: td exam susah kowt! aku pasghah n menyeghah jep. wassalam.

Older Post | Newer Post


klik untuk tumbesaran gambarajah diatas T__T

scary sgt ke aku? dorang kata aku scary. haa pd aku biasa je. aku suke,ape ade hal? HAHA. roomate aku yg lg sorg nie ckp, aku hidup dgn dunia aku sndiri. kalau aku makan, minum coolblog, makan aiskrim tengah jalan, aku tak tgk org lain. aku sibok dgn ape yg aku mkn. n aku jalan pun aku x hirau lelaki handsome lalu sblah smpai kwn aku ckp 'handsomenye mamat tu' then aku toleh, aku pn ckp 'handsomenyeeee' dgn muke blushing merah delima bak kata Allahyarham P. Ramlee. T___T


aku penah turun tangga smbil tunduk n tutup muke sikt, sbb lelaki2 sdg menaiki tgga tersebut dan dorg tgk aku mcm aku perogol yg bru keluar mahkamah. haihhhh, aku memang mcni kowt. kne berubah? aku tak ganggu org kowt. bukan aku lalu sebelah dorg aku sepak dorang? HAHA. aku sihat n normal lg. :)




oklah. nanti post lain. p/s: td exam susah kowt! aku pasghah n menyeghah jep. wassalam.

Older Post | Newer Post



Designed By Azreen Ahmad | 2012 4zr33n.blogspot.com