>4zr33n;
A
B
O
U
T

M
E
H
E
L
L
O

M
E

H
I
S
T
O
R
Y




H
O
M
E

fighting!
14 October 2012 | 1:31 AM | add a comment | 0 comments



aku baru pandai buat gif yg diambik drpd video. HAHA kbye.

setelah sekian lama
12 October 2012 | 11:38 PM | add a comment | 0 comments
buat masa ni, ni jelah doodle yg aku boleh banggakan. HAHA. kbye.
wassalam
last but not least

hai korang. gua tinggal lagi satu paper. so say heyyyyyyyyy (heyyyyyy) ooooo heeeyyy heeeyyy (oo heyyyyy heyyyyyyy) HAHA. meroyan doh. soalan tadi susah. entah ape ape entah. kalau aku boleh goreng takpe, ini nak masak pun x reti. ah sudah. past is past. let it be. aku pasghah dan menyeghah je skrg.


and, one more paper. Fundamentals of Transport. x tau knp kne belajar benda ni. dah compulsory, terima jela. hope some miracle will happen soon. ohhhhh aku malas gila study. ohhh mak, kawenkan aku. eh? BAHAHAHA. tak pasal je kennnnnnn. 

ha dah lah, tulis pepanjang bukan ade yg nk bce. heheh. yg penting aku dh nk grad. InshaAllah. and i hope i will never find someone like her and her and her and her in my life. again. because they ruined my happiness. tapi mak okay je nyah! okayyyy. wassalam,
kemon lah weh
07 October 2012 | 7:02 PM | add a comment | 0 comments


seberapa punya bapak lama aku x update blog. x byk mse. nampak x dh part 6 tu? HAHA

td aku edit blog. pastu aku belum tambah lg older post n newer post ape semua tu. ha lantak lah. esok2 aku try.


takpun mlam kang aku edit semula. ngehngehngeh,


just nk ckp, aku ade 2 paper je lg,pastu merdeka. best kan? 11 hari lagi nak balik. rindu rumah. >.<



wassalam

Older Post | Newer Post





Designed By Azreen Ahmad | 2012 4zr33n.blogspot.com