>4zr33n;
A
B
O
U
T

M
E
H
E
L
L
O

M
E

H
I
S
T
O
R
Y




H
O
M
E

annoying
26 February 2012 | 6:54 PM | add a comment | 0 comments
okay tak smpai beberapa minit dh buat post lagi 1. ini annoying jugaklah rasanye
-_____-"
okay tajuk atas tu xde kne mngene pown dgn ape aku nk crite.

korang rasa dunia korang dlm kegelapan ke bile bukak blog aku? sebab hitam je kan? HAHA. aku tak suke lah terang², silau. then aku suke jgk tgk blog warna pink pink pink tuh, tp aku bkn girlish sgt nk mcmtu. HAHA. bkn xsuke pink, tp lebih suke hitam. nt tunggu lah aku jd as sweet as pink, bru tukar lah segala template warna pink okenggg! HAHA.


*tetibe buat post nie sbb td blogwalking n bkak gugurlzzzz punye blog memg byk pink, aku sorg je kowt blog kaler itam? HAHA.


*****

td usha blog nie
boonga shoes

wishes : nak kasut tu n n n n n kalau boleh aku nak gak lukis gune tgn sendiri. emmm. JANGAN MIMPILAH! HAHA. okbai.
nothing . . .
okay post nie untuk amirulbukanzerotapione. HAHA
aku xde bnde nk tulis pnjg2. lainlah kau, slalu pegi ape segala jadah program uitm nie ha. aku bkn lah rajin sgt nk join n aku nie antisosial an(?) HAHA. xde bnde menarik nk hupdate hari² or tiap² minggu!

so tu je aku mmpu update. memandangkan dh nk final nie, aku akan biar blog brhabuk then tgu lg 2bulan, aku akan update pasal blog brhabuk lg. bole? adesssss.


*nak balik study week ke tanak? T_____________T
FUHHHHHHHH !!
25 February 2012 | 2:29 PM | add a comment | 1 comments
okay tajuk nk caps je -____-"

penatnye edit blog. takdelah penat berpeluh smpai basah baju ape semue. tp pnat dok edit blog brtrabur mcm tongkang pecah! dengan sarang tikus, spider, rimau pun buat sarang kt blog aku. ah! lmenye tak update.

this sem is too short. xde mse nk taip2, xde mse sgt nk fb pun. online fb bkak noti, komen2 sikit then logout.
ahhhh, byk sgt mengeluh this sem (tak elok). em, hope result this sem brbaloi :)

bru2 nie speaking test MUET. gelabah ayam aku, sejuk kaki tgn, nk terkeluar isi perut, nk trberak, nk trkencing, it's normal lah tiap2 kali nk speaking test. sbb my english is too broken. :'( haha ok tayah sedih2 sgt sbb dh lepas! (lega mak nyah!)

ha lg 1 bnde nk ckp, shoutmix aku corrupted. myb sbb aritu ade edit² template then xsave dgn btol. huwaaa! :'( ok skrg gne yg baru. kesian, mcm bru buat blog je xde org komen tulis pape kt cbox. T_____T HAHA

byk bnde nk crite, tp nt lah.tgu free lg. esok ke? haha. *lupa bju tak basuh lg. okbai.




#rindusangat :'(

Older Post | Newer Post





Designed By Azreen Ahmad | 2012 4zr33n.blogspot.com