>4zr33n;
A
B
O
U
T

M
E
H
E
L
L
O

M
E

H
I
S
T
O
R
Y




H
O
M
E

so long ...
14 March 2012 | 4:27 PM | add a comment | 0 comments
tajuk mcm sedih je kan? HAHA
takdelah, nk ckp so long tu sbb bkak blog nie sblom pukul 12tghari then sekarang nie baru dpt ape yg diimpikan T___T
takde impikan sgt pown sbnrnye, dri td aku dok godeh2 belog nie, tkar coding ape smue, bajet dh mcm budak computer science lah nk edit2 coding aeh reen? ahhh diamm -.-''

aku buat ape? tu tu, yg kat header ade status tu. ha siap ade kawaiiiii gerak² lagi. omey an itewwww! T__T


buat edit ubah ape smue slme hmpir 4 jam, susah btol nk jd. aku nk buat mcm kak amar amirah punye header! hehe. tp tak jadi sbb xpndai T___T padahal buat bnde nie xdelah lama sgt. cume aku td sbnrnye nk tkar blog nie jd warna pink, last2 malas nk tukar, aku pown pergi kepada mengubah header yg tidak nmpk perubahan tu haaaa -.-''


lantaklah. yg penting aku pndai dh buat status kt header. MUAHAHA *gelak jahat.

okbye. salam.

Older Post | Newer Post





Designed By Azreen Ahmad | 2012 4zr33n.blogspot.com