>4zr33n;
A
B
O
U
T

M
E
H
E
L
L
O

M
E

H
I
S
T
O
R
Y




H
O
M
E

I'm part 6 students ! :)
09 June 2012 | 7:30 PM | add a comment | 0 comments


I'm part 6 students of Diploma in Business Studies :)

laju je type nme diploma tu sbb hampir 3 tahun buat asgment mesti taip bende tu. *padahal kopipes je T_____T

harini mule dftr utk sem baru. sem finale gitu. HAHA, bajet senior la konon kan? PODAHHH. kne work n study hard. sebab pointer aku tak semegah dulu. megah? I mean, pointer aku dh mcm ape dh. x sme mcm mse mude2 dulu. HAHAH

azam utk semester baru :
*target atleast A- or B+ utk smue subjek (pesal x target A je terus? sebab aku tak hebat)
*study rerajin. kalau x rajin pun makesure bersedia! T___T
*jgn malas pegi kelas (takut kne sumpah dgn lect, maklonglah dh akhir sem)
*jaga perhubungan sesama manusia (nie penting, kalau tak nt x bole fokusssss)
*last but not least, hope smue impian tercapai.

dh mcm buat azam tahun baru. padahal semester baru je poooooonnnnnnnnnnnnnnnnn! aku peduli ape? kau hadoooo? HAHA.

p/s: drpd baru dtg td, line hp aku GMS je, GPRS pun xdooo. sedih pedih! tp nie baru okay :D #dance

ok done! wassalam :)

Older Post | Newer Post





Designed By Azreen Ahmad | 2012 4zr33n.blogspot.com