>4zr33n;
A
B
O
U
T

M
E
H
E
L
L
O

M
E

H
I
S
T
O
R
Y




H
O
M
E

annoying
26 February 2012 | 6:54 PM | add a comment | 0 comments
okay tak smpai beberapa minit dh buat post lagi 1. ini annoying jugaklah rasanye
-_____-"
okay tajuk atas tu xde kne mngene pown dgn ape aku nk crite.

korang rasa dunia korang dlm kegelapan ke bile bukak blog aku? sebab hitam je kan? HAHA. aku tak suke lah terang², silau. then aku suke jgk tgk blog warna pink pink pink tuh, tp aku bkn girlish sgt nk mcmtu. HAHA. bkn xsuke pink, tp lebih suke hitam. nt tunggu lah aku jd as sweet as pink, bru tukar lah segala template warna pink okenggg! HAHA.


*tetibe buat post nie sbb td blogwalking n bkak gugurlzzzz punye blog memg byk pink, aku sorg je kowt blog kaler itam? HAHA.


*****

td usha blog nie
boonga shoes

wishes : nak kasut tu n n n n n kalau boleh aku nak gak lukis gune tgn sendiri. emmm. JANGAN MIMPILAH! HAHA. okbai.

Older Post | Newer Post





Designed By Azreen Ahmad | 2012 4zr33n.blogspot.com