>4zr33n;
A
B
O
U
T

M
E
H
E
L
L
O

M
E

H
I
S
T
O
R
Y




H
O
M
E

macam macam adaaaaa
30 March 2012 | 8:27 PM | add a comment | 4 comments
Assalamualaikum w.b.t, haaaalooo(style mail lambung) :D

nak menampakkan yg entry aku pnjang, aku combine semue ape yg aku nk tulis pendek2 nie. jimaaaaaat.
okay hati terdetik nk buat new post. padahal sok last payyyperrrr kowt! ahh persetankan semua itu. HAHA.

LAGU
 emmm firstly nk crite pasal lagu. sedap lagu nie, memang tidak dinafikan langsung lah kan. tapiiiiiiiiiiiiiiii

jika denganmu salah, ku tak mahu yg benar
jika dengan mu rebah biarkan ku tercalar
walau dilanda badai ku sanggup kerna
ku mahu kita berdua bersatu ........... 
haaaa, bro, teruk sangat ke perempuan tu smpai nk buat lagu mcmnie. ape yg terok bebeno yg smue org tak dapat trime tu? alahaiiiiiiii. sedih pedih! T____T

*****

PENDENGAR SETIA
okayy, sy ade pendengar setia. cerita sedih ke cerita gumbira ke dia dgr je. sbb dia memg tak byk bunyi. dia lelaki. n dia ckp dia slalu curik2 tgk gmbr kt blog. eeeeeee, sy ade stalker. ;) 
and ade lg sorg pendengar setia, she always said "count on me". yes dear. I will :D

*****

MAK AYAH
okay aku rindu, mak nangis td. meruntun jiwa aku dgr, ikot nges skali T__T mak knp mcmtu, mak rindu lame dh tak cerita masalah peribadi dia kat aku. aku kan tmpat mengadu mak. smue rhsia mak aku tau. hehe. sape lg nk dgr kalau bukan aku? rindu mak. ayah, takleh ckp or bebual dgn ayah dlm teleponnn. nt abeslah banjir. adessss, malu aku. rindu nye nk dgr ayah panggil "manja ayahhhh". alahaiiiiii apesal kau nie? homesick? T_____T 

*****

END OF PART 5 

macam novel lah plak part 5 part 6 part 7 -..-'' ha, abes semester 5. esok. wah naik sem depan dh senior aku weh, part 6! wooohooo. eh tayah nk teruja sgt, org lain lama dh grad T___T truly in the deep of my heart, aku tak sedih lgsung nk tinggalkan uitm nie, kalau boleh nk cepat2 berambosss. yg aku sedih nie sbb ramai dh balik, aku plak terhegeh2 hapal formula. HAHA. tak mengeluh. aku buat untuk yg tersayang je nie. 

*****




okbai. penat bebel. wassalam ;)

malas
27 March 2012 | 3:55 PM | add a comment | 3 comments
Assalamualaikum w.b.t, haaaalooo(style mail lambung) :D

spnjang aku blogging nie dh bpe kali dh aku post pasal malas. ahhhhh, malaslah nk tulis. nt lah aku post smule sbb aku lupe aku nk tulis ape td T_T bai.
expert
24 March 2012 | 12:31 PM | add a comment | 0 comments
dah beberapa hari masak n makan bihun segera cap PAMA, aku expert gile kowt masak mi segera! lembut btol bihun yg aku buat nie, peh nie kalau ibu mertuaku tgk memg konferemmmm lah dia buat menantu! HAHA. 

p/s : dear future husband, sy belum pndai masak lg. T___T
doodle
23 March 2012 | 11:45 AM | add a comment | 0 comments
tanak ckp byk, g kat >>> bro apit

sangat baik hati byk bg freebies doodle comel gile nk mati. arghh stress aku tgk, HAHA.

p/s: pinjam jari please. aku nk buat doodle jap. mood gedik, hihik >.<

Labels:

dunia aku bukan dunia awak
20 March 2012 | 8:14 PM | add a comment | 0 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
ha percampuran bahasa akibat percantuman budaya. haa ape tu? entah aku taktau. HAHA. tadi aku blogwalking, tp xlah mninggalkan jejak.takpe nt aku jalan2 lg okay. haa  nk ckp, best lah coooo cuweet dia wat blog khas utk dia with her boyfriend. cuweet gile doe. kalau aku jd boyfriend dia memg aku guling2 atas jalan tar biar calar2 muke darah2. sbb terharu gile nak mati punye trharu. ahhh ape merepek? 

sebenarnya aku nk tnjuk desktop background aku gambar nie :

klik untuk tumbesaran gambarajah diatas T__T

scary sgt ke aku? dorang kata aku scary. haa pd aku biasa je. aku suke,ape ade hal? HAHA. roomate aku yg lg sorg nie ckp, aku hidup dgn dunia aku sndiri. kalau aku makan, minum coolblog, makan aiskrim tengah jalan, aku tak tgk org lain. aku sibok dgn ape yg aku mkn. n aku jalan pun aku x hirau lelaki handsome lalu sblah smpai kwn aku ckp 'handsomenye mamat tu' then aku toleh, aku pn ckp 'handsomenyeeee' dgn muke blushing merah delima bak kata Allahyarham P. Ramlee. T___T


aku penah turun tangga smbil tunduk n tutup muke sikt, sbb lelaki2 sdg menaiki tgga tersebut dan dorg tgk aku mcm aku perogol yg bru keluar mahkamah. haihhhh, aku memang mcni kowt. kne berubah? aku tak ganggu org kowt. bukan aku lalu sebelah dorg aku sepak dorang? HAHA. aku sihat n normal lg. :)




oklah. nanti post lain. p/s: td exam susah kowt! aku pasghah n menyeghah jep. wassalam.
full of complaint!
19 March 2012 | 7:28 PM | add a comment | 0 comments
okay itu aku. bukan ape, td bkak lah 4shared nk cari lagu kononnye. then aku pun memulakan lah segala pencarian, lagu yg aku cari tu x boleh play, kene sign in dululah apelah. byk plak keje aku nk kne buat semata2 nak dgr lagu tu. then aku blah. merajok terus bwk diri g study 'operations management' sbb sok nk final exam itu. then aku bru bkak lg 4shared, aku try lg, bnde yg sme jugak. hati cakap 'eh dulu kau x mcm nie, knp skrg dh famous terus nk kne sign in ape smue? dh maju sgt lah tu.' T___T then aku pn meninggalkan dia sbb aku memg syg youtube lebih. tadi siang tak bkak youtube sbb 'access denied'. HAHA. gune wireless kampus je mcmtulah. HAHA. broadband aku dh bole terminate dh, jimat kalau gune wireless kampus freeeee. :D okay bnde yg aku nak, aku dh dpt. so selamat tinggal lah enjin pencarian lagu yg itu sbb aku bosan nk layan kerenah kau. tu je. asek merungut je ape pun tidak boleh T___T
sifat M
18 March 2012 | 9:51 PM | add a comment | 0 comments

cmne nak hilangkan rasa malas?aku pun xtau. T___T. banyak lg bnde aku nk buat nie, paper lusa, aku xstdy pown lg. ahhhhhhhhhhh MMMMMMMMMALAS. HAHA.  tgk family outing dulu lah jap. hehe. pasnie focus okay >.<


p/s: dh buat blog warna pink, tp tukar balik hitam nt. tak kne dgn soul. HAHA.
baik hati ;)

okay hari ni aku baik hati nak bg link tutorial edit/buat blog untuk korang 
hehe padahal diorang yg buat tuto nie yg sangatttt baik hati :D

okay korg tekan je nama2 mereka ini, cube try test, :

Lyssa Secret
Belog Cap Ayam
Amalina
Tasha Shasha
Dolce Amor
yang sebenarnya banyak lagi. nt aku update blik. tp yg kt atas nie memeg the best boom kebabom. ha tolong pegi blog dorg okayyy :)

Labels:

hati membeku mengingatkan kata janji manismu ohhhhh
15 March 2012 | 9:29 PM | add a comment | 0 comments
okay ape yg aku nk tulis nie xde kene mngene langsung dgn tjuk entry. ahh lantak lah aku suke nyanyi memandangkan tadi pun baru lpas pegi karaoke tak oke. HAHA.

emmm emmm emmm itew sebenarnyew cam nak wat belog wane pink arhhh. hurmmm, acane nie, hati itew meronta2 cangat, mcm nk hentak2 kaki dpn public jewww. emmmm, acane nk uat niwwww.. ahh, bodolah. haihhh-.-''



ape aku nk nie? drpd haritu dok sibok post tulis bnde yg sme pasal nk buat belog ala2 gugurl mushuk masham, alahai aku memg suke, suke tgk blog budak2 comel, (sorry dik, akak slalu blogwalking kt blog korg mmandangkan blog korang cute) *sigh. blog akak nie blog matang kowt. HAHA.

ha nt aku crite lebih lnjut. mcm nk edit blog jap dh alang2 aku xde mood nk stdy nie.
ada orang sayang saya :)
14 March 2012 | 7:17 PM | add a comment | 0 comments
HAHA. no need to mention here. tapiiiiii sy syg dia jugak. let it be or meant to be :D


exam mood, please come to mamamia!

source : uncle google
 okay tak stress sgt pun sbb effort kurang T___T



i'll try my besttttttt for my parents n him. HAHA. okbai. SALAMMM
so long ...
tajuk mcm sedih je kan? HAHA
takdelah, nk ckp so long tu sbb bkak blog nie sblom pukul 12tghari then sekarang nie baru dpt ape yg diimpikan T___T
takde impikan sgt pown sbnrnye, dri td aku dok godeh2 belog nie, tkar coding ape smue, bajet dh mcm budak computer science lah nk edit2 coding aeh reen? ahhh diamm -.-''

aku buat ape? tu tu, yg kat header ade status tu. ha siap ade kawaiiiii gerak² lagi. omey an itewwww! T__T


buat edit ubah ape smue slme hmpir 4 jam, susah btol nk jd. aku nk buat mcm kak amar amirah punye header! hehe. tp tak jadi sbb xpndai T___T padahal buat bnde nie xdelah lama sgt. cume aku td sbnrnye nk tkar blog nie jd warna pink, last2 malas nk tukar, aku pown pergi kepada mengubah header yg tidak nmpk perubahan tu haaaa -.-''


lantaklah. yg penting aku pndai dh buat status kt header. MUAHAHA *gelak jahat.

okbye. salam.

Older Post | Newer Post


klik untuk tumbesaran gambarajah diatas T__T

scary sgt ke aku? dorang kata aku scary. haa pd aku biasa je. aku suke,ape ade hal? HAHA. roomate aku yg lg sorg nie ckp, aku hidup dgn dunia aku sndiri. kalau aku makan, minum coolblog, makan aiskrim tengah jalan, aku tak tgk org lain. aku sibok dgn ape yg aku mkn. n aku jalan pun aku x hirau lelaki handsome lalu sblah smpai kwn aku ckp 'handsomenye mamat tu' then aku toleh, aku pn ckp 'handsomenyeeee' dgn muke blushing merah delima bak kata Allahyarham P. Ramlee. T___T


aku penah turun tangga smbil tunduk n tutup muke sikt, sbb lelaki2 sdg menaiki tgga tersebut dan dorg tgk aku mcm aku perogol yg bru keluar mahkamah. haihhhh, aku memang mcni kowt. kne berubah? aku tak ganggu org kowt. bukan aku lalu sebelah dorg aku sepak dorang? HAHA. aku sihat n normal lg. :)




oklah. nanti post lain. p/s: td exam susah kowt! aku pasghah n menyeghah jep. wassalam.
full of complaint!
19 March 2012 | 7:28 PM | add a comment | 0 comments
okay itu aku. bukan ape, td bkak lah 4shared nk cari lagu kononnye. then aku pun memulakan lah segala pencarian, lagu yg aku cari tu x boleh play, kene sign in dululah apelah. byk plak keje aku nk kne buat semata2 nak dgr lagu tu. then aku blah. merajok terus bwk diri g study 'operations management' sbb sok nk final exam itu. then aku bru bkak lg 4shared, aku try lg, bnde yg sme jugak. hati cakap 'eh dulu kau x mcm nie, knp skrg dh famous terus nk kne sign in ape smue? dh maju sgt lah tu.' T___T then aku pn meninggalkan dia sbb aku memg syg youtube lebih. tadi siang tak bkak youtube sbb 'access denied'. HAHA. gune wireless kampus je mcmtulah. HAHA. broadband aku dh bole terminate dh, jimat kalau gune wireless kampus freeeee. :D okay bnde yg aku nak, aku dh dpt. so selamat tinggal lah enjin pencarian lagu yg itu sbb aku bosan nk layan kerenah kau. tu je. asek merungut je ape pun tidak boleh T___T
sifat M
18 March 2012 | 9:51 PM | add a comment | 0 comments

cmne nak hilangkan rasa malas?aku pun xtau. T___T. banyak lg bnde aku nk buat nie, paper lusa, aku xstdy pown lg. ahhhhhhhhhhh MMMMMMMMMALAS. HAHA.  tgk family outing dulu lah jap. hehe. pasnie focus okay >.<


p/s: dh buat blog warna pink, tp tukar balik hitam nt. tak kne dgn soul. HAHA.
baik hati ;)
| 12:58 AM | add a comment | 0 comments

okay hari ni aku baik hati nak bg link tutorial edit/buat blog untuk korang 
hehe padahal diorang yg buat tuto nie yg sangatttt baik hati :D

okay korg tekan je nama2 mereka ini, cube try test, :

Lyssa Secret
Belog Cap Ayam
Amalina
Tasha Shasha
Dolce Amor
yang sebenarnya banyak lagi. nt aku update blik. tp yg kt atas nie memeg the best boom kebabom. ha tolong pegi blog dorg okayyy :)

Labels:

hati membeku mengingatkan kata janji manismu ohhhhh
15 March 2012 | 9:29 PM | add a comment | 0 comments
okay ape yg aku nk tulis nie xde kene mngene langsung dgn tjuk entry. ahh lantak lah aku suke nyanyi memandangkan tadi pun baru lpas pegi karaoke tak oke. HAHA.

emmm emmm emmm itew sebenarnyew cam nak wat belog wane pink arhhh. hurmmm, acane nie, hati itew meronta2 cangat, mcm nk hentak2 kaki dpn public jewww. emmmm, acane nk uat niwwww.. ahh, bodolah. haihhh-.-''



ape aku nk nie? drpd haritu dok sibok post tulis bnde yg sme pasal nk buat belog ala2 gugurl mushuk masham, alahai aku memg suke, suke tgk blog budak2 comel, (sorry dik, akak slalu blogwalking kt blog korg mmandangkan blog korang cute) *sigh. blog akak nie blog matang kowt. HAHA.

ha nt aku crite lebih lnjut. mcm nk edit blog jap dh alang2 aku xde mood nk stdy nie.
ada orang sayang saya :)
14 March 2012 | 7:17 PM | add a comment | 0 comments
HAHA. no need to mention here. tapiiiiii sy syg dia jugak. let it be or meant to be :D


exam mood, please come to mamamia!

source : uncle google
 okay tak stress sgt pun sbb effort kurang T___T



i'll try my besttttttt for my parents n him. HAHA. okbai. SALAMMM
so long ...
| 4:27 PM | add a comment | 0 comments
tajuk mcm sedih je kan? HAHA
takdelah, nk ckp so long tu sbb bkak blog nie sblom pukul 12tghari then sekarang nie baru dpt ape yg diimpikan T___T
takde impikan sgt pown sbnrnye, dri td aku dok godeh2 belog nie, tkar coding ape smue, bajet dh mcm budak computer science lah nk edit2 coding aeh reen? ahhh diamm -.-''

aku buat ape? tu tu, yg kat header ade status tu. ha siap ade kawaiiiii gerak² lagi. omey an itewwww! T__T


buat edit ubah ape smue slme hmpir 4 jam, susah btol nk jd. aku nk buat mcm kak amar amirah punye header! hehe. tp tak jadi sbb xpndai T___T padahal buat bnde nie xdelah lama sgt. cume aku td sbnrnye nk tkar blog nie jd warna pink, last2 malas nk tukar, aku pown pergi kepada mengubah header yg tidak nmpk perubahan tu haaaa -.-''


lantaklah. yg penting aku pndai dh buat status kt header. MUAHAHA *gelak jahat.

okbye. salam.

Older Post | Newer Post



Designed By Azreen Ahmad | 2012 4zr33n.blogspot.com