>4zr33n;
A
B
O
U
T

M
E
H
E
L
L
O

M
E

H
I
S
T
O
R
Y




H
O
M
E

sungai lui....
25 March 2011 | 9:31 AM | add a comment | 1 comments

damainye bile dgr lgu nie..
sejuk je ati..
*eh ko reen, kate rock??? haha
lantak ah, aku jiwang2 rock :)

nie lirik lagu dye..
Pejamkan matamu untukku
Dengarlah dunia berkata-kata
Usah kau ragu di sini tempatmu
Walau berubah di mata kita tetap indah
Selagi kau masih percaya

Ketawa kecewa terpisah
Jalan yang lurus kian berhalang
Adakah semua ini yang ku inginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap ku masih percaya


Adakah semua ini yang ku inginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata

Ku harap kau masih percaya

Buka matamu
Biar aku memelukmu
Kita bersama masih muda masih mentah
Ku harap kau masih percaya

Selama ini selama ini
Selama ini selama ini
Selama ini selama ini
Selama ini

[ From: http://www.metrolyrics.com/sungai-lui-lyrics-aizat.html ]
itu ke 'kawan' ?
23 March 2011 | 11:20 PM | add a comment | 1 comments
selame aku idop, mcm2 jenis kwn aku jumpe..
tp kwn sme2 susah, sme2 senang memg susah nk jmpe..
dulu mse skola aku ade kwn baek..
still baek smpai skrg..
aku memg syg kwn aku nie, bley nk dikatekan dye nie sahabat..
tp bile msing2 dh jaoh, aku pown jd sorg2 smule,
tnpe kwn baek..
bile aku smpai kt dunia baru, aku lom dpt rse lg aku ade 'sahabat' kt cnie..
mgkin aku anggp dorg semua baek dgn aku n aku xde rapat kt sorg kwn je..
bley nk dikatekn aku rmai kwn yg baek *okayy bukan kwn baek..


aku impikan teman suka duka..


tp pd 'kawan aku yg sorg nie', aku dh ckop tacing dgn kau..
xpe...... buat la aku slagi aku idop nie..
kau jgn risau, aku xkn cri kau time susah, n aku xkn dtg pd kau time senang..
trime kasih ats sglanye, kau dh xpyah nk cntct aku lg dh..
buat2 je xpnah knal.. hlalkn mkn, mnom n klau aku ade pnjam duet kt kau,
dtg la jumpe aku mntak balik..
sorry babe, aku memang xbley tahan dgn sikap kau..
myb kau pown dh xley than dgn sikap aku jgk..
okayy, xpe.. whateverrrrrrrrr

BERKAWAN BIAR SERIBU..


end of this :)

Labels:

pink?? :)
22 March 2011 | 10:03 AM | add a comment | 0 comments
sy suda jtuh cinta dgn pink..
tp sy nie rocker!
xpe lah... pink pown comel jugeee.. :)

dh lme x update blog..
sgt2 bz..
*xbz mne pown :)

sy dh nk dkt final exam..
jahit2 dh ditinggalkn buat smntara waktu..

xpe.....
dh byk plan menanti :)
nk wt plushies utk aku dan dear...
spe??? adelah :)





ok dadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Labels:

sifat M yg menebal..
08 March 2011 | 7:37 PM | add a comment | 2 comments
ye sy M..
sy memg M..
M ape??? MMMMALASSS
haha.. bukan malas sbnarnye..
cume x brksempatan nk update blog..
byk yg sy lalui slame x update blog nie *ceiittt ayt memg boleh blah :)

sy dh letak page utk hasil craft sy.. 
*have a look ! :)

okayy itu je.. *cik nerty, sy dh mula rindu awk nie..
kwn sy nie pown ade wt craft jgk, 
sy nie fans no.1 dye, sume nk tiru dye.. * maaf kawan :)
kira bole jd partnership la nt :)
ngehh3 :D

  end ! :)
fuhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
06 March 2011 | 10:44 PM | add a comment | 0 comments
berhabuk!!!!
lmenye sy x update blog..
sangaaaaaaaaaaaaaatttt lme........... :)
bkn x minat, cume xde masa, mklom la org bkerjaya..
hahhaa.. *ntah pape..
 okayy nk update hasil kerja la.. 


tggguuuuuuuu :)


Older Post | Newer Post





Designed By Azreen Ahmad | 2012 4zr33n.blogspot.com