>4zr33n;
A
B
O
U
T

M
E
H
E
L
L
O

M
E

H
I
S
T
O
R
Y




H
O
M
E

SEGMEN : JOM KENALI BLOG SAYA
20 April 2012 | 2:34 PM | add a comment | 14 comments
okay saje nak join. knp? saje je mengade² nak join. teeheee. segmen yg lain tu pun x habis bw lg, tp dorg xnk dtg blog kite, kite pun senyapkan jelah. mcm malas pulak HAHA. (ini sebab ade yg kite bw+follow x dtg jenguk blog kite pun) busy gamaknye T___T

nak join? klik banner bawah nie :




belog nie drpd tahun 2010. lama jugak lah. kalau budak kecik tu baru pandai berjalan n pndai ckp pelat sikit². HAHA. url belog nie bersempena dgn nme tuan punye belog. :) belog nie plak digelar 'a public life' sbb xde bnde private n confidential kat sini. *kalau ade pun buat² tak perasaan :D belog nie memang nampak suram. sbb kite suka warna hitam. warna pink suke jgk, tp tak kena dgn jiwa :) sorry lah pd korang yg masuk blog nie dan merasakan zaman kegelapan.. i'm sorry but i love black like crazy, HAHA. eh eh kite ade buat felt craft. jenguk2 lah. boleh custom made utk gift kat orang. comel² dan murah². sempat lg promote T___T. dah tu jelah. belog nie belog merepek je sbenarnye. xde benda pun. :) nice to know you!

wassalam....



Older Post | Newer Post





Designed By Azreen Ahmad | 2012 4zr33n.blogspot.com