>4zr33n;
A
B
O
U
T

M
E
H
E
L
L
O

M
E

H
I
S
T
O
R
Y




H
O
M
E

persoalan??
08 July 2011 | 7:21 PM | add a comment | 2 comments
kawan baek aku cik nerty ade post psal persoalan dye.. 10 kan??
aku xsure la aku ade bpe byk persoalan.. haha

1. kenapa dgn masalah yg serius kecik, smpai bole putuskan hubungan?? *eh knp tnye soaln nie?? haha
2. ade ke orang suke aku dlm diam? kira cm secret admirer la.. haha (bajet gile minah nie! kau ingt kau lawa? *ok whatever)
3. kalau aku dah xde lg, ade orang nges x?
4. klau aku hilang sense kasih sayang, ade org tnye x?
5. ade x sape2 yg benci aku?
6. ape yg korg rse korg xbole phm aku?
7. siapa yg aku xbole lupe skg slaen Dia n family aku?
8. kenapa aku still pkirkan dye?
9. kenapa aku x lupekan dye?
10. kenapa aku xdpt trime hakikat?
11. klau aku gila cmne?
12. kalau aku mkin gemok, ade tak org yg xnk kwn ngn aku lg dh??
13. korang rse aku cute?? hahaha
14. korang rse aku nie loser x bile xdpt jge ati seseorg?
15. bole ke kite tros jge ati org, tp tnpe sedar ati sendiri hncur remuk?
16. bila korg knal aku, korg nk knal rpat lg dgn aku atau nk blah dh?
17. korg rse aku bole dikategorikan sebagai baek ke?
18. kat mana korg rse aku ptot ubah?
19. salah ke aku mengadu?
20. aku xbole ke buat suke2 ati aku even ade org kecik ati?
n last but not least 22. perlu ke aku nk kne brubah sdgkn org laen x berubah utk aku?



okay spe rajin tlg jwbkn lah.. :)

Older Post | Newer Post





Designed By Azreen Ahmad | 2012 4zr33n.blogspot.com